We willen natuurlijk niet zwart wit denken maar wij zijn het er wel allemaal over eens dat het tegenwoordig lastiger is om een relatie te hebben of te onderhouden. Dit komt voornamelijk door de impact van social media. Mensen leven dan graag in hun ideale online wereld en vergeten wat de echte wereld eigenlijk is. Hierdoor krijg je snel het gevoel van micro cheating terwijl er niets aan de hand hoeft te zijn. Ook lees je online veel liefdeshoroscoop 2021 maar ook al van dit jaar en voor je het weet is die van 2023 al bekend. Al deze druk van buitenaf helpt niet mee maar wij geven je aantal goede tips!

Micro cheating is hoe je ermee omgaat

Laten we even eerlijk zijn, waar twee mensen botsen hebben twee mensen schuld. Kom je er ineens achter dat je partner een op het randje grapje maakt naar een bepaald persoon en voel jij je er naar over? Dat is erg vervelend maar maak het niet groter dan dat het is. Spreek het uit in het echt en doe dit vooral niet via social media. Social media maakt soms meer kapot dan je lief hebt en dat wil je niet. Communicatie is een tweerichtingsverkeer en je moet eerst geven voordat je kan nemen.

Altijd maar op zoek naar het perfecte plaatje

Heb je genoeg leuke mensen om je heen waar je best iets mee zou kunnen beginnen maar durf je niet die stap te zetten? Dan kan het goed zijn dat je op zoek bent naar het schaap op vijf poten. In films wordt dit altijd zo romantisch weergegeven dat als je diegene ziet er een vonk overslaat en dat dit de ware is. In het echte leven is dit heel anders, meestal gebeurt dit juist op het moment wanneer je er zelf niet mee bezig bent en plots iemand verandert jou leven. Wat is er nou romantischer dan dat?