Zou je graag een hekwerk willen hebben die voor alle doeleinde geschikt is? Dan vertellen we je graag meer over de dubbelstaafmat hekwerk. De naam zegt het eigenlijk al. Het hekwerk, soms ook afgekort dubbelstaaf hekwerk genoemd, bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. 

Welke afmetingen zijn er?

De dubbelstaafmatten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Er worden zowel het solide type dubbelstaafmat 8/6/8 als het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6 aangeboden in verschillende uitvoeringen, hoogtes en voordelige totaalpakketten. De beschikbare hoogtes voor deze dubbelstaafmatten variëren per type dubbelstaafmat. Er wordt begonnen bij de 60 centimeters tot 243 centimeters.

Waarom jij een dubbelstaafmat moet hebben

Begin je al erg enthousiast te worden van de dubbelstaafmat hekwerk? Wij begrijpen je helemaal. Het is niet alleen voor elk doeleinde geschikt maar het kent nog meer voordelen. We zullen ze voor je op een rijtje zetten:

  • Geweldige prijs- kwaliteitverhouding
  • Erg duurzaam
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Altijd geleverd als een totaalpakket
  • Kan op maat gemaakt worden

Bestel nu jouw dubbelstaafmat

Door de prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van de concurrerende hekwerken zoals een gaashekwerk of een spijlenhekwerk, zijn dubbelstaafmatten niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De prijs voor een dubbelstaafmat is afhankelijk van het gewenste formaat. Bestel snel jouw dubbelstaafmat zodat je ervoor kan zorgen dat de onnodige gasten buiten blijven!

Montage tips

Voor de montage van een dubbelstaafmat hekwerk, geven we je graag wat tips mee. Zo zorg je ervoor dat het hekwerk staat zoals die moet staan. Als eerste streep je een hoogte af op de staanders. Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn). De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulpmiddel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk (gebruik een waterpas) de grond in.